E.l.f.

Idag skulle jag beställa hem en foundation, en lipbalm då min börjar ta slut + en till lipbalm till Julia, fast som vanligt gick inte allt enligt planerna utan sen börjar jag tänka "men eftersom jag ändå håller på...det är ju billigt" så det som skulle varit 3 saker vart istället dubbelt upp för det flög in 2 läppstift och ett nagellack också. Mina planer på att inte köpa mer än det jag planerat går inte så bra... Men till mitt försvar så är det faktiskt himla billigt på e.l.f. , lipbalm kostar bara 15 kr, läppstift 35 kr, nagellack 15 och foundation 60 kr, vilket är himla billigt om vi ska jämföra med vad som finns i butik här i Sverige, +att det är fin kvalité på grejerna för pengen!


Känner att inlägget som egentligen skulle handla om hur jag aldrig håller mig till planerna egentligen blev ett reklam inlägg .. Jaja, rekommenderar dom iallafall! Och nej, jag får inte betalt eller nåt för det här inlägget! (Önskar dock att jag fick det!)...Glad bild!


Dag 13: Några favorit citat

"Finns det liv är det aldrig försent"
- Flickan och kråkan, Mikael Wiehe
"Vi faller alla, men det som är viktigt är att vi reser oss igen"
- Cirkeln och pilen, Patrick Ness
"I've never lit a match with intend to start a fire, but recently the flames are getting out of control"
- Jasey Rae, All Time Low
"Vänd aldrig om när du ser ett hinder"
Bli en man, Mulan

Dag 12: En bild på dig och din bästavän


Dagens outfit/hår kanske?

linne: Gina tricot
jacka(?): Tanyas
Shorts: avklippta från Joy
Trikåer: Vera Sport (?)
Skor: Deichmann
Rosett: Lindex

Dag 11: Bakgrund på mobilen

Eftersom jag bara kan ha sandard bilder på min mobil så fick det bli bakgrunden från min iPad istället!

Dag 10: En bild på dig förra sommaren


Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv

Tyvärr den äldsta bilden som jag kan hitta som inte är i mina bebis år, inte den bästa bilden heller tyvärr. Vet inte helt säkert när den är från men jag la upp den på Facebook 2009 så vi får väl gissa på där någonstans!

Dag 8: En bild på en tid du saknar

Italien 2010, utan tvekan den bästa sommaren hittils trots att vi bara var där en kort stund!

Dag 7: Åtta bekännelser

1. Jag är rädd för mörker, vara ensam hemma och använda hårtorken är jag är hemma.
Alla dom här är för att jag kollat på allderles för mycket skräckfilmer de senaste åren, detta har utgjort att om jag är ensam hemma eller är ute i mörker ensam så tror jag alltid att det finns någon där som bara väntar på att hoppa ut och döda mig. Och sen det där med hårtorken hör ihop med att jag är rädd för att vara hemma själv för när hårtorken är på så hör jag ingenting annat och då kan man inte höra någons fotsteg om de kommer närmare. När jag är ensam gillar jag inte speglar heller pga filmen Mirrors.

2. Jag älskar att sjunga, men vägrar göra det inför folk.
Hör nog även ihop med att jag  har svårt att ens prata inför en grupp. Och då menar jag ju självklart att stå inför en grupp och till exempel hålla tal, det går jätte bra inför kompisar när man står som vanligt. Det hör nog ihop med att jag är rädd för att folk ska skratta åt mig t ex för att jag säger nåt dumt eller nåt, det är skillnad om jag gör någonting kul och dom skrattar med mig. När det gäller sjungandet så är det nog för att jag är rädd att folk ska tycka att jag sjunger dåligt som folk på idol när dom tror att dom sjunger jättebra men det bara slutar med att hela Sverige skrattar åt dom, jag klarar inte av det.

3. Jag har alltid önskat att jag skulle få ett brev från Hogwarts eller att Professor Xavier ska komma och tala om för mig att jag är en mutant och att jag helt enkelt inte upptäckt mina krafter än.
Jag älskar filmer med magi eller övernaturliga krafter och har alltid velat vara en del av det. Tönten inom mig lever i fel värld (fett filosofiskt). När jag var liten brukade vi leka x-men i skogen och jag brukade låtsas att jag var Storm och kunde ändra vädret och jag trodde på fullt allvar att jag kunde om jag bara anstängde mig tillräckligt mycket, och självklart stog jag där och sa att det var jag som gjorde att vinden blåste åt ett visst håll fast jag egentligen bara väntade på att vinden skulle vända åt det hållet jag pekade. Japp, tönt.
4. Läxor ger mig fruktansvärd ångest.
Vet att dom flesta kan få lite ångest över läxor men jag får panik. När jag har läxor eller liknande att göra får jag en grymt jobbig känsla i hela kroppen och puttar bara undan läxorna och tänker att om jag glömmer bort dom kanske läraren också gör det, sen kryper jag ihop till en boll. En bra sak med det här är dock att när jag väl har gjort klart en läxa och skickat in den så är det en enorm befrielse, som om jag aldrig mer behöver göra någonting jobbigt.. tills jag kommer på att jag har fler läxor.

5. När jag var yngre hatade jag mina revben.
Mina revben sticker ut istället för in, inte speciellt markant men det syns när jag ligger ner. De 2 sista åren i grund skolan gillade jag att ligga ner på borden eller golven, några gånger var det en kille i min klass som sa att det det såg ut som jag hade 2 extra bröst som en konstig grismamma. Detta skrattade vi självklart bort fast som vanligt när det gäller mig så tar jag åt mig av nästan allt, så jag tog ett för litet skärp och satte runt nedre delen av revbenen och spände åt det. Inte jätte mycket, bara lite för jag tänkte att det kanske kunde fungera som en tandställning fast på revbenen. Efter ett tag kom jag på hur absurt och vrider det var så jag slutade. Och vill bara säga att jag inte har något problem med mina revben idag.

6. Folk missförstår mig ofta.
Himla ofta händer det att jag kommer på någonting brilliant som jag sedan vill dela med mig av, fast det slutar bara med att folk inte förstår någonting och sedan drar slutsatsen att det var någonting elakt. Det kan också vara så att jag är mitt i en konversation och så ska jag svara på någonting och när orden kommer ut så blir det inte alls som jag tänkt mig och allting blir fel.

7. Jag har aldrig rökt eller varit full.
Det har alltid funnits folk runt omkring mig som röker och jag tycker ärligt talat att det är det onödigaste som finns, det förstör lungorna, det luktar bajs och man kan dö i förtid, kan inte komma på en enda anledning till att röka. Jag respekterar att andra gör det, det är deras val, så länge jag inte behöver få en massa rök i ansiktet så är det inte mitt bekymmer. Jag tror det är tack vare att jag har en åsikt som jag inte röker, det finns många utan åsikt och om man inte har det så finns det ingen anledning till att inte göra det, det är ju "coolt". När det gäller alkohol så har jag smakat 1 gång och det smakade förjävligt, samma sak där så finner jag ingen anledning till att dricka det, vissa säger att det är ju för att man har kul, men personligen kan jag ha kul utan det, lätt.

8. Det tog en timme att göra det här inlägget.
Det var inte lätt att komma på saker men jag kom äntligen på alla, efter mycket om och men. Hann till och med loggas ut från Blogg.se. Känns som att jag kommer ta bort det här inlägget i sinom tid, men det märker vi!Psykbryt


Take this sinking boat and point it home


Dag 6: En låt som betyder mycket

Det finns egentligen inte en specifik låt som betyder mycket för mig, det är mer delar av alla låtar i min spellista. Så istället för att lägga ut en låt så lägger jag ut några som jag gillar av olika personliga anledningar!
Om man är inne på iPad eller liknande så finns det en youtube länk också under varje låt!    
[YOUTUBE]
[YOUTUBE]
[YOUTUBE]

Dag 5: En bild på ett ställe jag varit på

Bro Hof Slott, yaay!

Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut

Har nog alltid mått lite såhär!

Dag 3: En viktig person i ditt liv

Det får bli min kära lilla syster Tanya! Hon är den jag ska se till att hon inte gör bort sig lika mycket som jag gjorde i hennes ålder, jag ska se till satt alla inte skrattar åt henne bakom hennes rygg för att det ser ut som att hon smort bajs i ansiktet och fått en elchock. Självklart ska hon få lära sig av mina misstag men eftersom jag inte hade någon stora syster när jag var liten så hade inte jag någon som lärde mig det där med sminket det var mest bara mamma som tog ifrån mig mitt smink som jag sedan tog tillbaka och sminkade mig på bussen istället så hon inte skulle se något på morgonen. Hur som helst ska jag vara systern för tanya som jag aldrig hade, som lär en om smink och faktiskt lär en hur man ska göra så det blir rätt istället för att bara säga att det är fel. Även vi har våra stunder när jag tycker att hon är så jobbig att jag bara vill gå ut och slå handen hårt i ett träd, fast sen eftersom jag bor ute i skogen så kan jag inte välja träd för de är så många.. men sen inser jag vart hon fått alla spydiga komentarer faktiskt kommer från mig! X)

Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig

Och vinnaren är... *trummvirvel* ... Maria! I alla lägen!
image description
image description

Sing me to sleep, I'll see you in my dreams


Lyx i vardagen

Imorgon blir det en kort dag i skolan, brukar börja 11.20 på tisdagar fast matten var inställd så skulle börjar 12.45 men sen behövde vi inte gå på svenskan heller eftersom massa grejer så istället börjar vi 13.55! så åker hemifrån 11.25 istället för 8.25! Underbart! Då ska jag få massor gjort! Eller jag ska försöka iallafall! :)

Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes

Den som har fått flest likes är denna från Augusti 2010 med hela 4 LIKES! Shit pommes frites!
Bilden är tagen av Nathalie Berggren

Lista

Tänkte försöka mig på en lista så får vi se hur länge den varar. Gör det mest pågrund av att jag inte har någonting annat att skriva om! Har lånat lista från Tilia's blogg!

Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes
Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig
Dag 3: En viktig person i ditt liv
Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut
Dag 5: En bild på ett ställe jag varit på
Dag 6: En låt som betyder mycket
Dag 7: Åtta bekännelser
Dag 8: En bild på en tid du saknar
Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv
Dag 10: En bild från din förra sommar
Dag 11: Bakgrund på mobilen
Dag 12: En bild på dig och din bästavän
Dag 13: Några favorit citat
Dag 14: En bild du tycker visar kärlek
Dag 15: En bild som får dig att le
Dag 17: Min favorit film
Dag 18: En person jag vill träffa just nu
Dag 19: En bild på de jag köpte senast
Dag 20: Bild på ditt/fina favorit klädesplagg
Dag 21: Din nuvarande profilbild på facebook
Dag 22: Någonting jag oroar mig för
Dag 23: Typ av killar jag faller för
Dag 24: Det här vill jag ha
Dag 25: Mina intressen

I don't quite know why


In lack of other things to do

Denna helgen har jag gjort mer saker än jag brukar göra på helger fast man kan nog ändå säga att jag inte gjort någonting ändå. Jag har tvättat massa kläder, städat mitt rum, lagat RIKTIG mat och gjort skolsaker, fast ut ur huset har jag inte kommit, har inte ens hämtat gårdagens post, fast det får nog vänta till imorn! Så i brist på instpiration och ork så har det inte blivit att jag tagit några nya bilder MEN! Jag har redigerat gamla! Och... det är allt.

Last-minute

Än en gång har jag satt mig själv här. Imorgon ska planerings pappret för svenska nationella vara inlämnat och jag har bara skrivit mitt namn på det... Är alltid ute i sista minuten, har bara mig själv att skylla, har haft hela lovet på mig! Och jag som satsar på A! Får hoppas för allt jag har att jag har turen med mig när det är dags!


Långfredagen

Nu sitter man här i soffan, trött som äppelpaj, med 3 påskägg för första gången på länge, med finmålade naglar och kollar på en asgrym film! Life is good ♥


Dagens händelser

Istället för att skriva en lång tråkig text vad jag har gjort (med tanke på att det inte är så mycket intressant) så får det bli i fin punkt/streck form istället!

- Near death experience på grund av tristess
- Bakat kladdkakemuffins
- Dansat himla fint
- lagat och ätit fläskpannkaka
- Klickat hem en skateboard
- Planerat morgondagens inköp & äventyr

Things to do when you're bored

Eftersom jag är en sån enorm nolifer som aldrig gör någonting på min lediga tid så blir jag självklart himla uttråkad ibland, speciellt nu på lovet. Jag orkar aldrig gå ut och göra någonting så jag blir bara hemma, utom ibland när jag får ett slag i bakhuvudet och springer ut fotograferar eller något sånt. Så nu tänkte jag att det kanske finns fler som mig så jag skriver en liten lista på saker jag gör när jag är uttråkad (när jag är ensam hemma)

- Springa runt och dansa, oftast utan musik

- Gå runt i huset och sjunga Elvis Presley låtar

- Göra kullerbyttor i soffan

- Gå in på massa klädsidor och lägga allt jag vill ha i varukorgen för att se hur mycket allt kostar och sedan önska att jag hade så mycket pengar så jag kunde köpa allt!Så det är en himla kort lista för att min hjärna har sprungit iväg på andra äventyr och jag ska säga er att det är inte lätt att komma på saker utan hjärna!

Hur som helst så skulle jag vilja att ni gör en egen lista på eran blogg och länka i en kommentar så jag kan få inspiration på mer saker att göra!Feather

Pappa sitter och blir tatuerad nu, det blir himla fint och jag... Jag kollar på bilder när jag målat min arm.. Lite halv tragiskt sådär! Vill tatuera mig men det blir åtminstone inte förns jag har fyllt 18!