Önskelistan del 2

Här kommer andra delen av min önskelista! Vet att julen redan är över men förväntade mig inte att jag skulle få sakerna, det är mest som en liten inspiration, plus som en lista över saker som ska införskaffas! :) Klicka länkarna under bilden ifall du vill ha någon av dom!
 
 
1. Harry Potter J.K Rowling 1,069 kr
2. The Hogwarts Library J.K Rowling 235 kr
3. Harry Potter page to screen Bob McCabe 434 kr
4-6. Tystnaden i Bruset triologin Patrick Ness sammanlagt 504 kr
7. The Hobbit and Lord of the Rings J.R.R. Tolkien 323 kr
8. Pride and Prejudice and Zombies Jane Austen & Seth Grahame-Smith 88 kr
9. Threadless Jack Nickell 155 kr
10. The Tattoo Chronicles Kat von D 192 kr
11. Tattoo Darling Angelique Houtkamp 122 kr

Önskelistan del 1

Tänkte dela med mig av några saker från RoligaPrylar som jag så fruktansvärt gärna vill ha!
Tyvärr finns 3/4 inte i lager för tillfället men kommer förmodligen beställa väskan & tröjan efter jul någon gång när dom är tillbaka! Funderar även på DEN HÄR laptop väskan som jag kan använda till min iPad!
 

Ursäkt osv

Jag tänkte börja morgonen/dagen/eftermiddagen/kvällen/natten med att be om ursäkt för brist på bloggande här men som vanligt har jag känt mig helt omotiverad. Har lite då och då känt för att skriva långa fula inlägg som jag lyckligtvis aldrig publicerat. Har därför skapat en ny blogg som jag kommer lägga upp saker jag finner helt onödiga för omvärlden men viktiga för mig att få ut! Kommer kanske skriva upp den här senare när jag fixat till den osv. Detta kommer förhoppningsvis resultera i att jag kommer lägga upp mer saker här! Det här kommer bara bli ett text inlägg så jag hoppas att jag inte gav er några vidare höga förväntningar när ni klickade på det här inlägget eller gick in här och såg att ett nytt inlägg ploppat upp!