Julsmink

Här kommer 2 till bilder på hur mitt smink såg ut på jul som jag tog med iPaden ! Det här var tidigare på dagen innan läppstiftet kom på!


Tjäna pengar på bloggen!

Det har kommit en hyfsat ny sida där du kan tjäna pengar på bloggen SUPERLÄTT! Det finns massa sätt som man kan göra set också så du hittar det som passar dig och fin blogg bäst! Det är super enkelt och såvitt jag vet så är det inte ens någon åldersgräns! Du kan tjäna 70 kr per besökare! Det kan bli en himla massa pengar! Om ni klickar på den lilla rosa text länken under den här texten så kommer ni dit! Det kan även vara en ruta, beroende på om du tittar på dator eller mobil t ex!
Ge det en chans, det är värt det!
You're worth it ;)
Har du en blogg? Tjäna pengar på den!

Maybe

Sometimes you think that you actually don't need a person after you missed him for such a long time and just given up. But then you think about all the things you live about this person and the times you've spent together and you're back on the same old road again. Then you just get sad again and you realize you should just drop it, let it go, that's what I did. But he's still there deep inside and after what seems as a really long time you realize that you remember every single time you've met him and here's where you have to make a choice , leave it forever or fight for it, and that's what I'm gonna do, I'm gonna fight for this amazing person, after all he never did anything to hurt me, it's just my paranoia. So now I'm gonna wait for you, and when the time comes, I'm gonna love you no matter what, for as long as you want me by your side I'm gonna be there. But you have to make a choice too, are you willing to let me in? No matter what you choose in life, I'm always gonna be here by your side, as a friend or whatever you choose, I'll still be here. I'll accept whatever your decision is.


Just needed to tell you that.

Har du en blogg? Tjäna pengar på den!

Nutella ❥

Har du en blogg? Tjäna pengar på den!

Lyckat Sandra!

Jag skulle klippa topparna här om dagen och mamma hade sagt att jag skulle använda rakapparaten, omedveten om vad som snart skulle ske, jag satte på nån plast sak på den och tänkte att nu lär jag ju inte behöva ha lika många millimeter grejer eftersom den är där, men det gick inte särskilt bra som ni ser xD

Har du en blogg? Tjäna pengar på den!

Abstrakt

Har du en blogg? Tjäna pengar på den!

Oh bite me! ❥

Har du en blogg? Tjäna pengar på den!

happens me all the time

Har du en blogg? Tjäna pengar på den!

I use to think there's a universe in every waterdrop, its lovely


Dior rouge lipstick 999 Ara Red

Här är en bild på läppstiftet jag köpte på tallinn kryssningen, jag lyckades inte ta någon bra bild själv så det blev en google bild!

Nya klockor

Igår innan vi åkte till mormor åkte vi till Bro för mamma och Stefan skulle handla mat och medans dom var inne på Willys sprang och och min syster upp på övervåningen och kollade runt inne på Karlsson och hittade värsta fyndet! Dom hade jätte fina armbandsur, 3 för 99!! SSå jag slog till på direkten och nu är man en stolt ägare av dessa jätte fina klockor!
Dom är gjorda av silikon och man kan nyta ut själva "klockan" det vill säga den runda så man kan byta så man har tillexempel den blåa klockan i det gröna "armbandet" om ni förstår hur jag menar x) det är awesome :D

Himla knasigt du


Please Mr Owl, teach me how to enter the kingdom of heaven


Life is a solitary cell whose walls are mirrors


Jul kvällens facelook

Jag såg ut som en påfågel c:

Pretty birds in the sky

Här kommer bilderna på min finfina ring jag köpte i Tallinn, jag kommer inte ihåg vad butiken hette men den kostade bara ca 49 kr! Helt okej pris, den hade nog varit dyrare i Sverige tror jag!
Man ser det inte så tydligt men den är guldig! Ser dock mer silvrig ut på bilderna!
Jag passar på att även slänga in en bild på mina vackra nya strumpor, dock hann jag inte ta någon bild på dom när dom hade ett fint sidenband runt och allt! Dock kostade ca 19 kr :) Dom är jätte luddiga och har fina halkskydd under så jag inte ramlar c:

Min finfina problem lösning

Jag har förresten kommit på varför jag inte kunde ladda upp bilderna förut! Dom va för stora x) Dom får ju vara högst 8 MB för att det ska gå att ladda upp, min bild va 8,13 MB x) Smart man är! Jag håller hur som helst på att laddar upp bilderna från Tallinn nu och kollar igenom dom så dom kommer nog upp imorn eller ikväll det får vi se! God Jul i efterskott alla gottiga folk !ett!!1!!

Välkommen tillbaka!

Nu är jag äntligen tillbaka i Sverige efter mitt fina julfirande i Tallinn! Jag har dock mest köpt godis som jag redan ätit upp så de blir de ingen bild på men jag har köpt finfina julklappar till Maria och Jacob som ni får bild på efter jag givit bort dom och så har jag köpt ett alderless för dyrt läppstift som det oxå kommer bild på och ett par underbara strumpor plus en ring! Detta kommer det förmodligen bild på nån gång den här veckan när jag har laddat över alla bilder till datorn! Tills vidare får ni nöja er med lite äldre bilder!

Godnatt goda folket!

Nu är det dags för sängen! imorgon är näst sista dagen i skolan! Yaaay! :D Sen direkt på Torsdag kommer mamma och hämtar mig så åker vi till Tallinn på fredag morgon! Kommer bli massa skojigt hoppas jag!
Tänkte bjuda på en finfin bild men jag kan fortfarande inte ladda upp bilder D: bara från appen på iPaden fast då blir dom inge stora och inte lika bra kvalite :( men kan försöka ladda upp den där iallafall, så bilder kommer allderles strax! :D

MTU - En hälsning till Sandra

JA! Tänka sig, veckans inlägg är redan här, hurra hurra! Jag tänkte väl mest hälsa till Sandra att jag låg på level ~76 (eller högre) på bubble birds, och nu är jag på level 2 :) TACK! :'''''(
Adjööö...


Testtesttest


Fel på blogg.se?

Det går inte att ladda upp bilder på blogg.se! Inte för mig iallafall :( Går inte på ipaden på blogg.se appen, de går inte på datan på firefox, chrome eller explorer! Är det bara mig det inte funkar på eller är det så för er oxå? :( Massa kaos :(

En finfin får


Gissa vad jag äter!


Jag idag!

Eftersom jag inte orkar gå in på min dator och lägga över bilder från kameran så får de bli en sån här finig bild så lägger jag upp en bättre sen!


Bara för att Mariaaaa

Bara för att Maria skrev om de där med hårfärgen så va jag tvungen att prova den där appen!

Hur coolt vore de inte om mitt hår såg ut såhär? :D ( orkade inte göra ordentlig x) )


MTU - Maria säägeer:

VART E DEN DÄR REGNBÅGEN?
Ja, det var väl dags att tala ut igen. Hå hå hå. Kan börja med att be om ursäkt till mina medmänniskor som behövt ta del utav min pms. Förlåt, :( .
Dåså. PÅ ONSDAG ÄR DET LOV WO HO HO HO, jultomten och snön och lusten och otröttheten är välkomna då ja tackar ja tackar.
Hmmm. Igår var vi vid Uppsala slott och kollade på en fotoutställning. 1. Det såg inte ut som ett slott. 2. Utställningen var NICE PRICE PÅ BK! Jag tycker att folk ska kolla på den, och få sig en tankeställare. Eller vänta, jag kan ju länka till bilderna håhåhåhå. http://ohlson.se/?page_id=926
Tänk när ni kollar på bilderna, annars kommer ni inte förstå. Tänk! Och jag varnar känsliga tittare för vissa bilder. (ledtråd: utställningen handlade om normer)
3. Jag_gillar_inte_*pip*_osv. Ni förstörde min vistelse, som kunde varit ännu roligare och ännu intressantare, TACK SÅ VÄLDIGT MYCKET! Mina friendz vet vilka pip är, det räcker för mig. (ps det är okej att vara oseriös men INTE HELA TIDEN, BAJSKORVAR ds)

Tänker avsluta inlägget med ett dilemma jag har... Ska jag fixa svart eller rött hår? Det är en svår fråga... Och och och och den enda jag kräver svar ifrån är Sandra, typ på måndag hihi. Ni andra får svara om ni vill! Typ Julia och Jacob o Tilia och ni som vet vem jag är som läser Sandras blögg!
Ni får exempelbilder i slutet av inlägget! Det är för övrigt inte enkelt att redigera bilder på paddan, fick ladda ner nån app grej, så den svarthåriga bilden (dvs inte ett original) ser skev ut :D och den rödhåriga bilden är jag för typ ett år sedan, så ah det kanske inte är jätte likt mig MEN DET ÄR JAG JAG LOOOVAR!
Jovars, hoppas inte bilderna blir för stora. ADJÖKEN SA FRÖKEN MARIA!


So what do you say, do you want me or do you want me dead?


Massa matematik :(

Det mesta är förmodligen fel för jag känner att jag inte orkar anstränga mig nu :( får jobba hemma sen istället :)


If we were children I would bake you a mud pie ❥


Godnatt snälla gottiga folket

Nu är det dags att slumra ner i dröm soppan! Godnatt jordvarelser !


I see you..


svar

Malilha i inlägget Såhär på kvällskvisten:

GE OSS EXEMPEL FÖFAN, orkarinte leta upp lyrics...
Well som ni ser har vi någon som verkar lite halv otrevlig som har kommenterat men här kommer hur som helst några exempel:
The real world
spotify länk
youtube länk
text exempel:
Take wing on the balmy breeze
And sweep you off you feet

Reality is a lovely place, but I wouldn't wanna live there.
Fireflies
spotify länk
youtube länk
text exempel:
A foxtrot above my head
A sockhop beneath my bead.

But I'll know where several are
If my dreams get real bizarre
'Cause I saved a few and I keep them in a jar
To the sky

spotify länk
youtube länk
text exempel:
And there's more of this brave adventure
than you'd ever believe

awake the stars 'cause they're all around you
wide eyes will always brighten the blue.
Alla Owl City's låtar som jag har hört gör mig glad! Det är på grund av texterna, melodierna, musiken helt enkelt, allting gör mig himla glad och just dom låtarna ovanför tycker jag att ni ska lyssna på då dom är några av mina favoriter! :D

Lite såhär på kvällskvisten

heter det så? hmm.. det lät kul i mitt huvud :)
Hur som helst så kom jag på en kulig sak såhär precis innan jag skulle stänga av och sova, Adam Young aka Owl City, måste haft en underbar barndom med tanke på hans låt texter, iallfall de låtar jag har hört! Det var bara.. det jag ville säga! Tack och adjö c:

Sjukan

Jag måste bara börja med att be super massa om ursäkt för en förfärlig uppdatering men nu är det faktiskt så att jag har gått och blivit jätte sjuk så jag har inte orkat göra någonting på sistone. Jag hostar som en kråka som fått en känguru i halsen och man kan ju nästan gissa hur det låter!
Men men , det blir ingen skolan imorgon heller :( var hemma hela förra vecka också förutom onsdag då jag prövade på att spatsera till skolan men det gick inte så bra så jag förblir hemma :( Men bara för att det här inlägget inte ska bli allt för tråkigt så lägger jag upp en finfin bild iallfall !

MTU - le pösmunk

xoxo maria the pösmunk