Dag 7: Åtta bekännelser

1. Jag är rädd för mörker, vara ensam hemma och använda hårtorken är jag är hemma.
Alla dom här är för att jag kollat på allderles för mycket skräckfilmer de senaste åren, detta har utgjort att om jag är ensam hemma eller är ute i mörker ensam så tror jag alltid att det finns någon där som bara väntar på att hoppa ut och döda mig. Och sen det där med hårtorken hör ihop med att jag är rädd för att vara hemma själv för när hårtorken är på så hör jag ingenting annat och då kan man inte höra någons fotsteg om de kommer närmare. När jag är ensam gillar jag inte speglar heller pga filmen Mirrors.

2. Jag älskar att sjunga, men vägrar göra det inför folk.
Hör nog även ihop med att jag  har svårt att ens prata inför en grupp. Och då menar jag ju självklart att stå inför en grupp och till exempel hålla tal, det går jätte bra inför kompisar när man står som vanligt. Det hör nog ihop med att jag är rädd för att folk ska skratta åt mig t ex för att jag säger nåt dumt eller nåt, det är skillnad om jag gör någonting kul och dom skrattar med mig. När det gäller sjungandet så är det nog för att jag är rädd att folk ska tycka att jag sjunger dåligt som folk på idol när dom tror att dom sjunger jättebra men det bara slutar med att hela Sverige skrattar åt dom, jag klarar inte av det.

3. Jag har alltid önskat att jag skulle få ett brev från Hogwarts eller att Professor Xavier ska komma och tala om för mig att jag är en mutant och att jag helt enkelt inte upptäckt mina krafter än.
Jag älskar filmer med magi eller övernaturliga krafter och har alltid velat vara en del av det. Tönten inom mig lever i fel värld (fett filosofiskt). När jag var liten brukade vi leka x-men i skogen och jag brukade låtsas att jag var Storm och kunde ändra vädret och jag trodde på fullt allvar att jag kunde om jag bara anstängde mig tillräckligt mycket, och självklart stog jag där och sa att det var jag som gjorde att vinden blåste åt ett visst håll fast jag egentligen bara väntade på att vinden skulle vända åt det hållet jag pekade. Japp, tönt.
4. Läxor ger mig fruktansvärd ångest.
Vet att dom flesta kan få lite ångest över läxor men jag får panik. När jag har läxor eller liknande att göra får jag en grymt jobbig känsla i hela kroppen och puttar bara undan läxorna och tänker att om jag glömmer bort dom kanske läraren också gör det, sen kryper jag ihop till en boll. En bra sak med det här är dock att när jag väl har gjort klart en läxa och skickat in den så är det en enorm befrielse, som om jag aldrig mer behöver göra någonting jobbigt.. tills jag kommer på att jag har fler läxor.

5. När jag var yngre hatade jag mina revben.
Mina revben sticker ut istället för in, inte speciellt markant men det syns när jag ligger ner. De 2 sista åren i grund skolan gillade jag att ligga ner på borden eller golven, några gånger var det en kille i min klass som sa att det det såg ut som jag hade 2 extra bröst som en konstig grismamma. Detta skrattade vi självklart bort fast som vanligt när det gäller mig så tar jag åt mig av nästan allt, så jag tog ett för litet skärp och satte runt nedre delen av revbenen och spände åt det. Inte jätte mycket, bara lite för jag tänkte att det kanske kunde fungera som en tandställning fast på revbenen. Efter ett tag kom jag på hur absurt och vrider det var så jag slutade. Och vill bara säga att jag inte har något problem med mina revben idag.

6. Folk missförstår mig ofta.
Himla ofta händer det att jag kommer på någonting brilliant som jag sedan vill dela med mig av, fast det slutar bara med att folk inte förstår någonting och sedan drar slutsatsen att det var någonting elakt. Det kan också vara så att jag är mitt i en konversation och så ska jag svara på någonting och när orden kommer ut så blir det inte alls som jag tänkt mig och allting blir fel.

7. Jag har aldrig rökt eller varit full.
Det har alltid funnits folk runt omkring mig som röker och jag tycker ärligt talat att det är det onödigaste som finns, det förstör lungorna, det luktar bajs och man kan dö i förtid, kan inte komma på en enda anledning till att röka. Jag respekterar att andra gör det, det är deras val, så länge jag inte behöver få en massa rök i ansiktet så är det inte mitt bekymmer. Jag tror det är tack vare att jag har en åsikt som jag inte röker, det finns många utan åsikt och om man inte har det så finns det ingen anledning till att inte göra det, det är ju "coolt". När det gäller alkohol så har jag smakat 1 gång och det smakade förjävligt, samma sak där så finner jag ingen anledning till att dricka det, vissa säger att det är ju för att man har kul, men personligen kan jag ha kul utan det, lätt.

8. Det tog en timme att göra det här inlägget.
Det var inte lätt att komma på saker men jag kom äntligen på alla, efter mycket om och men. Hann till och med loggas ut från Blogg.se. Känns som att jag kommer ta bort det här inlägget i sinom tid, men det märker vi!Psykbryt


Kommentarer

Kommentera inlägget tack:

Namn:
Remember me?

E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback